Kansikuva

Kansikuva

maanantai 18. helmikuuta 2013

Puoli vuotta takana!

Eilen tuli puoli vuotta täyteen tätä mun ns. uutta elämää! Puoli vuotta on vielä tätä pt-valmennusta jäljellä ja jos ei mitään todella mullistavaa tapahdu, niin jatkan toisen vuoden heti perään! Tää on niin mun juttu! Rakastan treenaamista ja en voi kuvitellakaan oikein enää arkeani ilman salilla käyntiä ja ruokavalion vuoksi voin todella hyvin. Miksi siis lopettaa tähän?

Laitoin meidän Fitfarmin suljetulle pt-forumille lauantaina kollaasin kuvista, mitkä on otettu elokuussa ja nyt lauantaina. Sen verran vähän oli vaatetta päällä, että ikävä kyllä en teidän iloksi niitä tänne laita ;-) Ehkä sitten elokuussa, kaikki on mahdollista. Ihania kommentteja sain sieltä ja kyllähän muutos on huomattava! Etenkin tuosta vatsan kohdalta on kadonnut tavaraa ja samoin jalat muuttuneet. Kropasta huomaa myös, että lihasta on tullut ja koko ajan tulee lisää! Sain myös valmentajaltani positiivista palautetta muutoksesta ja se tietysti lämmittää erityisesti.

Tässä kuitenkin vähän mittoja:


Paino                -16.9kg
Vyötärö            -21 cm
Lantio               - 16cm
Hauis                 - 3cm
Reisi                  - 5cm
Rinnanympärys - 15cm

Painoa on pudonnut keskimäärin 650g/vk, mikä on tosi hyvä tulos. Viime aikoina paino on pysynyt samana aina pari viikkoa ja sitten yhdessä yössä on kadonnut kilo, mutta pääasia, että alaspäin menee! Vyötärön ympäriltä on tietysti kadonnut aika paljon, samoin lantiolta ja rinnan ympäriltä. Hauikseen ja reiteen on tainnut sitten tulla sitä lihasta, minkä vuoksi senttejä ei ole niin lähtenyt. Jalat ja kädet on kyllä nykyään ihan erilaiset, sitä löysää ei vaan ole enää niin paljon. Ulompi reisilihas erottuu jo aika kivasti, ihme patti tullut :-)

Tässä nyt kuitenkin kuvaa vähän teillekin, treenivaatteet päällä. Eipä tuosta nyt isompaa erota, kun on mustat vaatteet, mutta parempaa ei ole tällä kertaa tarjolla :-)

Viime viikon treeneistä jäi kyllä tosi hyvä maku. Alkuviikosta tein sen oman treenin, missä paransin jokaisessa liikkeessä ja sitten vielä se torstain mahtava pt-treeni! Tuosta torstain treenistä on vielä pohkeet todella kipeät vaikka on jo neljäs päivä menossa, toivon, että huomenna pystyisin jo kävelemään normaalisti :-) Perjantaina kävin vielä hierojalla, joka avasi jonkun rangassa olevan lukon eli mulla puutuu toiselta puolelta lapa ja sieltä löytyikin sitten joku lukko. Olkapäitä hierottiin myös, kun ne on vähän vaivanneet treenatessa, tiedä sitten, että onko tekniikassa vikaa vai onko muuten vaan mennyt jumiin. Niska käytiin myös läpi, se on se pääsyy hierojalla käymisessa.

Tänäänkin oli ihan hyvä treeni. Mies vei mut salille seiskan aikoihin ja oli tilaa treenata. Sain nostettua tänäänkin vähän painoja ja ens kerrallakin ainakin vinopenkkiin lisään painoja. Yläkropan painot on mulla aika pieniä, mutta koko ajan mennään ylöspäin ja eikä ne painot tietysti tärkeintä ole, mutta ne on tietysti ihan hyvä mittari kehittymiselle.

Kävelin salilta kotiin ja siinä tuli hyvä aerobinen, tein treenin ja aerobisen melkein tyhjällä vatsalla, aamulla vaan latausjuoma, vitamiinit ja banaani, kotona sitten palautusjuoma. Hyvin kyllä jaksan treenata tyhjällä vatsalla, en oo huomannut eroa siihen, että käyn aamupalan jälkeen. Pt-treeneihin en oo vielä uskaltanut mennä tyhjällä vatsalla, pelkään, että niissä loppuu energiat ja usein ne on sen verran myöhään ettei ole järkeä venyttää aamupalaa niin pitkälle.

Lopuksi vielä kuvia mun tän päivän lounaan kokkaamisesta. Mun ruokavaliossa kalan määrä on 125g ja Ikea myy just sopivan kokoisia lohenpalasia. Makaronin olen keittänyt etukäteen valmiiksi ja pakastanut. Toi on namia!




8 kommenttia:

  1. Ihan huikea kyllä tuo sun muutos! Tosi hienoa! :) Tsemppiä treeneihin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maiju, hyviä treenejä sullekin :-)

    VastaaPoista
  3. Löysin tänne blogiisi tuolta PT-forumin linkkilistan kautta ja voi että, tää kirjoitus motivoi mua! Upeeta työtä oot tehnyt!
    Itsellä takana -27kg 'omin neuvoin' (ruokavalio ja saliharjoittelua), mutta nyt päätin pistää paremmaksi ja tehokkaammaksi ja otin vuoden PT-valmennuksen fitfarmilta. Saa tuon ruokavalion vielä tarkemmaksi ja treenit tehokkaammiksi. Ja tällaiset postaukset on parasta boostia itselle!
    Tsemppiä kevääseen!

    terv. Eija J.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista Eija! Mahtavaa tulosta olet tehnyt! Tervetuloa farmille ja nähdään varmaan pt-päivillä?

    VastaaPoista
  5. Joo, olen PT-päiville tulossa (jännittää!!!) siihen vikaan ryhmään klo 13.15. Toivottavasti nähdään ja toivottavasti jännitykseltäni tunnistan sut!

    Eija

    VastaaPoista
  6. Mä meen siihen ekaa ryhmään, mutta menen myös luennolle, ehkä törmätään siellä? Ne on olleet aina tosi hyviä eli suosittelen! Aina noi päivät on vähän jänniä, mutta tosi kivoja ja hyviä treenejä on ollut!

    VastaaPoista
  7. Tekis mieli tulla luennollekin, mutta voipi olla, että jää väliin, kun oon vähän niinku koiravahtina kotona sillon, muu perhe lomailee. Täytyy tutkailla kuinka pitkä päivä siitä tulis, jos vielä jään luennolle, tosin eihän mulla ajomatkaan mene kuin reilu tunti.
    Ihan varmasti luento olis hyvä ja motivoiva (tosin vielä mulla on motivaatio niin korkealla, että siitä riittäis naapureillekin!).
    Ja kyllä mä oon päättänyt, jännitti tai ei, että alan näillä yhteispäivillä käymään. Jos muutkin kestää, niin kestän minäkin, ainakin pikkuhiljaa :)

    t. Eija

    VastaaPoista
  8. Eija, jos tuut luennolle, niin tuu moikkaamaan! Onhan se eka kerta aina jännä, mutta ne on hyviä treenejä ja kiva nähdä muitakin valmennuslaisia. Muutaman kerran kun käy, niin alkaa olla vähän tuttujakin naamoja joukossa.

    VastaaPoista